View Monadiko.net

View Monadiko.Net

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ποιοι είναι οι κατώτατοι μισθοί και τα κατώτατα ημερομίσθια στην Ευρώπη

Από αναβολή σε... διακοπή!

Αναβολές, καθυστερήσεις και διακοπές έχουμε δει στη δίκη του Μ. Ψωμιάδη και τίποτα ουσιαστικό δεν έχει επιτευχθεί. Αναβολή της υπόθεσης ζήτησε ο Μάκης Ψωμιάδης για ακόμα μια φορά, με το δικαστήριο να απορρίπτει το αίτημα. Παρόλα αυτά, οι συνήγοροι του κατηγορούμενου πέτυχαν διακοπή για της 29/10... Η έδρα απέρριψε το αίτημα για νέα αναβολή στην υπόθεση του Ψωμιάδη, με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ να ζητάει τον ορισμό των προηγούμενων δικηγόρων του, κάτι που όμως δεν κατάφερε και πλέον φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Τελικά το δικαστήριο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι απέρριψε το α... περισσότερα »

Μανώλης: Ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν καλύπτει τον Βενιζέλο όσο ο Κεδίκογλου

[image: manwlhs-oyte-to-pasok-den-kalyptei-ton-benizelo-oso-o-kedikogloy]«Ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε να εκστομίσει όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να καλύψει τις ευθύνες του κ. Βενιζέλου για την υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά», δήλωσε ο *ε**κπρόσωπος Τύπου του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Γιάννης Μανώλης*, με αφορμή την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Και πρόσθεσε: «Εναπόκειται στον ΣΥΡΙΖΑ να περάσει από τις απειλές στις πράξεις και να καταθέσει τα αιτήματα και για την εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια και για το πώς φτάσαμε στα Μ... περισσότερα »

Ο Ψυχάρης προκαλεί τον Καμμένο να μιλήσει για τα κότερα και το ΣΔΟΕ

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠ
[image: o-psyxarhs-prokalei-ton-kammeno-na-milhsei-gia-thn-tampakiera]Άλλαξε «πίστα» η κόντρα μεταξύ Ψυχάρη και Καμμένου, καθώς μετά την χθεσινή συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής για το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια, τα καρφιά συνέχισαν να εξαπολύονται και μέσω twitter, με τον βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη να προκαλεί ανοιχτά από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να αφήσει την λασπολογία και να εξηγηθεί για τα κότερά του και το ΣΔΟΕ. Τα αίματα άναψαν χθες μετά την παρέμβαση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και την συ... περισσότερα »

Ποιοι είναι οι κατώτατοι μισθοί και τα κατώτατα ημερομίσθια στην Ευρώπη

Σε Λουξεμβούργο και Βέλγιο θα ήθελαν να εργάζονται οι περισσότεροι Ευρωπαίοι αφού εκεί οι κατώτατοι μισθοί ξεπερνούν τα 1.900 και τα 1.500 ευρώ αντίστοιχα. Την ίδια ώρα στην Πολωνία και την Πορτογαλία οι κατώτατοι μισθοί κυμαίνονται στα 383 και τα 485 αντίστοιχα. Στην Ελλάδα οι κατώτατες μηνιαίες είναι στα 586 ευρώ, ενώ το κατώτατο ημερομίσθιο είναι στα 2,85. Την ίδια ώρα στη Βουλγαρία το κατώτατο ωρομίσθιο είναι τα 0,95. Οπως αναφέρουν και τα ΝΕΑ οι μηνιαίες αποδοχές και τα κατώτατα ημερομίσθια διαμορφώνονται ως εξής: *Μηνιαίες αποδοχές* - Λουξεμβούργο 1.921 € - Βέλγιο 1.502 ... περισσότερα »

Σχετικές Αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Σελίδες